منتديات كيووت
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتديات كيووت


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,,

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
Hato0ona
المـديـر العـــام
المـديـر العـــام
Hato0ona


ذكر عدد الرسائل : 155
العمر : 36
تاريخ التسجيل : 21/08/2008

صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,, Empty
مُساهمةموضوع: صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,,   صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,, I_icon_minitimeالأحد أغسطس 24, 2008 6:25 pm

المقادير:
لحم مفروم

سمن
ملح
فلفل أسود
بصله كبيره
شوربه ( بفضل شوربة اللحمه)
8 شرائح رقاق

الخطوات :

1- نحضر العصاج : نقطع البصله قطع صغيره أو نبشرها و نقلبها بملعقة سمن على النار حتى تصفر ثم نضيف اللحمه المفرومه و الملح و الفلفل و نقلب حتى تنضج اللحمه المفرومه بشكل متوسط
2- نبلل الرقاق بالشوربه .
3- نحضر صينيه مستديره و ندهنها بالسمن.
4- نبدأ فى وضع 4 رقاقات مبلله بالشوربه الواحده تلو الأخرىز
5- نضع العصاج و نفرده فوق الرقاق فى الصينيه
6- نضع بقية الرقاقات المبلله بالشوربه الواحده تلو الأخرى
7- نضع ملعقة سمن فوق الوش
8- نترك الصينيه فى فرن حامى لغاية الوش ما ياخد لون


ده كده الطريقه العاديه و البسيطه لصينية الرقاق

بس ممكن أن أحنا نغير شويه فيها للتجديد لو حبينا و التغيير ده بيكون فى العصاج يعنى ماتقلقوش من أنكوا تفننوا شويه .
بعض المقترحات:

1- ممكن أضافة زيتون أسود أو أخضر مع اللحمه المفرومه عند تحضير العصاج أو أضافة بعض شرائح الهوت دوج
2- ممكن أضافة بيضه للحمه المفرومه .
3- ممكن نغير اللحمه المفرومه خالص و نحضر مكعبات فراخ مع مشروم مع شرائح رفيعه لفلفل أصفر و أخضر و أحمر و فى الحاله ده يكون أفضل نبلل الرقاق بشوربة فراخ .
طبعا المقترحات ده للى بيحب التجديد فى أكله .




وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
رجتها محليتها
مرآقب عام
مرآقب عام
رجتها محليتها


انثى عدد الرسائل : 206
تاريخ التسجيل : 23/08/2008

صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,, Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,,   صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,, I_icon_minitimeالإثنين أغسطس 25, 2008 2:31 am


واااااااااو

شلهااااا لزيييييزهـ

يسسسسسسلموووو واللهـ ع هيييييييكـ موزووووووووع

تحياااااااتووووو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Hato0ona
المـديـر العـــام
المـديـر العـــام
Hato0ona


ذكر عدد الرسائل : 155
العمر : 36
تاريخ التسجيل : 21/08/2008

صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,, Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,,   صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,, I_icon_minitimeالإثنين أغسطس 25, 2008 11:58 am

ههههههههههههههههههههههههه ,,
بالعافية انشاالله ,,
شكلها عجبتك الوصفة ,,
لا عدمناكي يستي ,,
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
BE CUTE
المـديـر العـــام
المـديـر العـــام
BE CUTE


ذكر عدد الرسائل : 98
تاريخ التسجيل : 20/08/2008

صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,, Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,,   صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,, I_icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 26, 2008 5:26 am

رووعهـ

يسلمو يا مبدع

عبآدي afro
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://cute.a7larab.net
Hato0ona
المـديـر العـــام
المـديـر العـــام
Hato0ona


ذكر عدد الرسائل : 155
العمر : 36
تاريخ التسجيل : 21/08/2008

صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,, Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,,   صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,, I_icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 26, 2008 5:22 pm

اهلين بازعيم ,,
منور باطلالتك ع موضوعي ,,
انشاالله عجبتك الوصفة ,,
afro
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
S.m.S
ملاك الإبدآع
ملاك الإبدآع
S.m.S


عدد الرسائل : 58
تاريخ التسجيل : 21/08/2008

صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,, Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,,   صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,, I_icon_minitimeالأربعاء أغسطس 27, 2008 6:27 pm

يسلمووو هتونا ع الطريقة ..
flower
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صينية الرقاق باللحمة المفرومة ,,
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات كيووت :: الخيمة الرمضانية :: المائدة الرمضانية-
انتقل الى: